Hilarisch! Rob Jetten wilde met solarauto naar klimaatmars: blijkt niet waterbestendig en zon scheen niet!

Hilarisch! Rob Jetten wilde met solarauto naar klimaatmars: blijkt niet waterbestendig en zon scheen niet!

Fractieleider van D66, Rob Jetten, wilde na zijn speech op het D66-congres eigenlijk met een solarauto naar de klimaatmars in Amsterdam gaan. Hij kreeg echter een telefoontje van de ontwikkelaars: de motor is niet waterbestendig! En nog een dingetje, de zon schijnt niet!

Het is een hilarisch verhaal. Wil je een beetje stoer doen in je deugmobile en laten zien hoe groen en klimaatbewust je wel niet bent, blijkt de boel niet bestand tegen de regen! Daarnaast schijnt de zon ook niet dus daar sta je dan met je leuke ideaal!

Hoe Jetten dan op de klimaatmars is aangekomen? Hij moest met Jaïr Ferwerda, die politiek verslaggever van Jinek, meerijden naar Amsterdam! Heel de spectaculaire entree dus weg!

Je zou haast medelijden met hem en de partij krijgen omdat nu echt wel praktisch álles tegenzit en dat juist op zo'n cruciaal moment als deze. D66 ziet zichzelf namelijk als 'enige échte klimaatpartij' en krijgt nu dus gewoon de realiteit keihard door de strot gedouwd. Gelukkig voor hen is het ook de partij bij uitstek die gelooft in 'de eigen kracht' en 'optimisme' dus zal dit wel weer worden gezien als 'een kleine tegenslag' waar ze energie uit halen voor de toekomst. Dat is namelijk het niveau van hun spindoctors op het moment.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer