Hilarisch: Pietenhater Jerry Afriyie aangehouden bij anti-Zwarte Piet demonstratie

Hilarisch: Pietenhater Jerry Afriyie aangehouden bij anti-Zwarte Piet demonstratie

Oh, wat sneu!

Och jongens toch, wat vreselijk voor Jerry Afriyie, de officieuze leider van de anti-Zwarte Piet-beweging in ons land: hij is zojuist opgepakt! De professionele Zeurpiet wilde namelijk demonstreren tegen Zwarte Piet. Helaas voor hem waren er twee problemen: de politie had geen zin in rellen én Afriyie en co. hadden geen vergunning aangevraagd.

Dat is toch een beetje lastig demonstreren dan he?

Ondanks deze problemen probeerden Jerry en zijn matties het toch. Het gevolg?

screen-shot-2016-11-12-at-15-48-25

Twee opmerkingen:

1. Ik kom nauwelijks bij van het lachen. Meneer Afriyie is dan eindelijk opgepakt. Precies wat hij verdient. Hadden ze al veel eerder moeten doen. Maar goed, beter laat dan nooit natuurlijk.

2. De idioterie van deze professionele Zwarte Piet-haters is nauwelijks te bevatten. Welke gek probeert nou een kinderfeestje te verpesten? En dan ook nog eens door de politie aan te vallen? Dan ben je echt helemaal de weg kwijt, zeg.

Ik zou zeggen: houd hem maar vast tot en met 5 december.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties