Hilarische video: Haagse held Richard de Mos bedankt Mark Rutte voor het campagnevoeren

Hilarische video: Haagse held Richard de Mos bedankt Mark Rutte voor het campagnevoeren

De premier had posters van de lokale hero Richard de Mos overgeplakt in Den Haag. Een onbeschofte actie, maar De Mos denkt dat hem dat alleen maar geholpen heeft met het binnenslepen van de uiteindelijke overwinning.

Het stof van de gemeenteraadsverkiezingen is inmiddels neergedwarreld, en voor sommige partijen is het nog altijd buitengewoon zuur. Zoals voor Alexander Pechtold (hihi), maar voor anderen is het feest nog niet voorbij. Gisteren bij Pauw mochten enkele gemeenteraadsverkiezingswinnaars uitleggen wat ze nu van plan waren, zoals Joost Eerdmans (Leefbaar Rotterdam), Annabel Nanninga (Forum voor Democratie) en Richard de Mos (Groep de Mos).

Die laatste werd de grootste partij in Den Haag, en dat betekent dat hij nu mag gaan regeren. Maar eerst nog even reflecteren op die verkiezingscampagne, waarin De Mos onverwachts (en vermoedelijk onbedoeld) hulp kreeg van premier Rutte. Die kwam namelijk campagne voeren voor de VVD, maar plakte daarbij posters van Groep de Mos over. Bij de consternatie die ontstond heeft De Mos garen gesponnen, dus vandaar ook een hartelijk bedankje van De Mos aan de premier zelf: 'Mark, als je kijkt, bedankt!'

Nou, die kunnen Rutte weer in z'n zak steken. Ahaha.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties