Hillary Clinton weer op de barricaden: 'Bloomberg gokt op Clinton als vice-president USA'

Hillary Clinton weer op de barricaden: 'Bloomberg gokt op Clinton als vice-president USA'

Hillary Clinton is weer terug van (nooit) weggeweest. De democratische presidentskandidaat Michael Bloomberg ziet Clinton als zijn ultieme running mate in de strijd om de huidige Republikeinse president Donald Trump te verslaan.

Volgens Drugde Report blijkt uit een intern onderzoek dat de combinatie van Bloomberg en Clinton een bijna onverslaanbare kracht zou hebben tegenover de huidige president Donald Trump. Om die reden zullen Bloomberg en Clinton dan ook naar alle waarschijnlijkheid de handen in elkaar slaan in een ultieme laatste poging om de Republikeinen te onttronen uit het Witte Huis.

Bloomberg is de gedoodverfde kandidaat namens de Democraten. Hij heeft nog niet meegedaan aan de voorverkiezingen in de staten Iowa en New Hampshire, maar wel al miljarden gepompt in zijn verkiezingscampagne die binnenkort zal losbarsten. Volgens de peilingen maakt Bloomberg de meeste kans om van Donald Trump te winnen.

Hillary Clinton weer op de barricaden: 'Bloomberg gokt op Clinton als vice-president USA'
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Hulp bij het vinden van IT werknemers

Lees meer