Hippe nieuwe schoenen van Kanye West? Nou, dit is wat oma er van vindt...

Geen categoriejan 17 2016, 14:00
Hij noemt zich de "stem van een generatie." Of dat zo is moet nog blijken, maar de stem van de huidige generatie ouderen is Kanye West zeker niet getuige dit filmpje...
Eén van de meest succesvolle muzikanten van de afgelopen tien jaar is ongetwijfeld Kanye West. Niet alleen kan de man een aardig moppie rappen, maar ook wist hij de wereldwijd begeerde Kim Kardashian aan de haak te slaan en inmiddels al twee kinderen met haar op de wereld te zetten.
Ook houdt Kanye West zich geregeld bezig met politiek, en is hij een succesvol ontwerper. Voornamelijk Kanye's schoenen genaamd "Yeezies" doen het goed, en de rapper weet dan ook grote hoeveelheden stappers te slijten aan mensen die graag veel geld uitgeven om er hip uit te zien.
Maar niet iedereen denkt er zo over. Want laten we eerlijk zijn: het zijn gewoon schoenen. Maar dan met wat rare, vreemde of zelfs lelijke accesoires erbij. In onze drang erbij te horen willen wij jonge mensen het niet altijd zien. Maar gelukkig hebben we altijd onze ouwe coole oma nog om de waarheid te spreken:
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2016/01/Grandma-Refuses-Pair-of-Yeezys.mp4"][/video]
Go go grootmoeder!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten