Hippe nieuwe schoenen van Kanye West? Nou, dit is wat oma er van vindt...

Hippe nieuwe schoenen van Kanye West? Nou, dit is wat oma er van vindt...

Hij noemt zich de "stem van een generatie." Of dat zo is moet nog blijken, maar de stem van de huidige generatie ouderen is Kanye West zeker niet getuige dit filmpje...

Eén van de meest succesvolle muzikanten van de afgelopen tien jaar is ongetwijfeld Kanye West. Niet alleen kan de man een aardig moppie rappen, maar ook wist hij de wereldwijd begeerde Kim Kardashian aan de haak te slaan en inmiddels al twee kinderen met haar op de wereld te zetten.

Ook houdt Kanye West zich geregeld bezig met politiek, en is hij een succesvol ontwerper. Voornamelijk Kanye's schoenen genaamd "Yeezies" doen het goed, en de rapper weet dan ook grote hoeveelheden stappers te slijten aan mensen die graag veel geld uitgeven om er hip uit te zien.

Maar niet iedereen denkt er zo over. Want laten we eerlijk zijn: het zijn gewoon schoenen. Maar dan met wat rare, vreemde of zelfs lelijke accesoires erbij. In onze drang erbij te horen willen wij jonge mensen het niet altijd zien. Maar gelukkig hebben we altijd onze ouwe coole oma nog om de waarheid te spreken:

[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2016/01/Grandma-Refuses-Pair-of-Yeezys.mp4"][/video]

Go go grootmoeder!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
Kanye West schoenen Grootouders

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties