Deze baby houdt zoveel van je, dat ze het uit volle borst voor je zingt

Geen categoriejan 17 2016, 12:00
Sommige mensen hebben een aangeboren talent tot iets bijzonders. En als we zeggen bijzonder dan bedoelen we natuurlijk ook bijzonder. Om niet te vergeten superschattig!
Veel schattiger dan baby Gemma Kate ga je het niet vinden vandaag. Ze is pas 1,5 jaar oud, maar ze heeft nu al de stem van een nachtegaaltje. Natuurlijk, Gemma Kate is nog iets te jong om liedteksten uit haar hoofd te leren en melodielijnen te houden.
Maar wanneer moeders voordat hoe het moet en "I love yooooouuuuuuuuuu" zingt, weet het kleine schattige meisje daar uiteraard wel raad mee. Uit het babykeeltje van Gemma Kate komen dan ineens prachtige klanken die je hele dag in één klap opvrolijken:
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2016/01/haiahoeee.mp4"][/video]
Een heel aanstekelijk en vrolijk makend filmpje, of niet soms? Vrolijker dan deze baby ga je het niet krijgen. Of is het misschien juist deprimerend? Deprimerend, omdat je weet dat je waarschijnlijk zelf nooit zo mooi zal kunnen zingen als dat kindje al met 1,5 jaar kan!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten