Hoe goed kunt u kleuren zien? Doe deze grappige test!

Hoe goed kunt u kleuren zien? Doe deze grappige test!

Een verslavend testje om te testen hoe goed je kleuren kunt onderscheiden, neemt het internet over.

Hoe goed zijn uw ogen? Een nieuwe test meet hoe goed u kleuren van elkaar kunt onderscheiden. De test laat steeds een set vakjes zien, waarvan één een afwijkende kleur heeft. Op dat vakje moet u klikken. De test lijkt heel makkelijk, maar het wordt steeds moeilijker om de afwijkende kleur van de andere vakjes te onderscheiden...

Probeer het hier zelf. Maar pas op, het is verslavend! Ikzelf kreeg de 'tijger'-score, weet u de havik-prijs te behalen? Of ziet u zo slecht als een vleermuis?

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
test puzzel spel kleurentest

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties