Hoe maak je een verdrietig persoon weer vrolijk? Dit vertederende filmpje leert je alles!

Hoe maak je een verdrietig persoon weer vrolijk? Dit vertederende filmpje leert je alles!

Het valt niet altijd mee om een verdrietig persoon te troosten. Hoe kan je zorgen dat je kind, beste vriend of vriendin of kleine broertje of zusje van één bundeltje deerniswekkend verdriet weer een vrolijk en opgelaten mens wordt? Dit filmpje biedt allicht uitkomst!

Als iemand om wie je geeft verdrietig is, voel je je meteen zelf ook verdrietig. En misschien zelfs een beetje schuldig, ondanks dat je er waarschijnlijk helemaal niet de oorzaak van bent. Hoe kan je die ene geweldige persoon die nu zo hardvochtig aan het huilen is weer blij maken? Wat werkt?

De emotie-meesters bij BrightSide hebben een nieuwe methode ontwikkeld. Dit is namelijk wat je moet doen:

vlcsnap-2016-04-26-15h43m51s49

Dan:

vlcsnap-2016-04-26-15h43m59s133Vervolgens:

vlcsnap-2016-04-26-15h44m04s175

En dan ben je al halverwege! De rest? Kijk dit filmpje maar:

[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2016/04/sadperson.mp4"][/video]

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
emoties Verdriet troosten

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer