Hoe verspreiden we nieuws over het coronavirus het beste?

Hoe verspreiden we nieuws over het coronavirus het beste?

Het publiek de juiste informatie geven is op dit moment erg belangrijk. Beeld: Pixabay.

De hele wereld is in de ban van het coronavirus en er wordt hard gewerkt om het virus onder controle te krijgen. Tegelijkertijd is het van essentieel belang dat informatie over het virus juist wereldwijd wordt verspreid. In tijden waarin iedereen wordt geadviseerd om afstand van elkaar te nemen, wat is nu de beste manier om ervoor te zorgen dat iedereen op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen? Gelukkig zijn hier een aantal manieren voor waarbij we niet minder dan 1,5 meter afstand van elkaar hoeven te nemen.

Bescherm jezelf tegen corona

Het coronavirus wordt overgedragen door hoesten en niezen. Patiënten die besmet zijn en symptomen hebben, lijken het meest besmettelijk te zijn. Besmetting voorkom je door:

Distributeer het nieuws via folders

[caption id="attachment_247484" align="aligncenter" width="796"] Een folder is eenvoudig te ontwerpen en af te drukken. Beeld: Pixabay.[/caption]

Steeds meer krijgen we het advies om thuis te blijven en sociale contacten te beperken. Om toch effectief nieuws over het virus te verspreiden, is folders drukken een ideaal alternatief:

Hoewel veel eetgelegenheden, bars en andere gelegenheden tijdelijk hun deuren sluiten, blijven winkels nog open. Door folders bij de deuren of kassa’s te plaatsen, kunnen klanten snel een kopie pakken zonder in de buurt te komen van andere klanten. Maar ook als het na het coronavirus noodzakelijk is om uw bedrijf een extra boost te geven, is het neerleggen van folders een goede optie.

Vergeleken met andere opties is het bedrukken van folders een goedkope manier om belangrijke informatie de wereld in te helpen. Vooral als je de folders in bulk koopt, betaal je minder voor een grotere hoeveelheid.

Een folder die er professioneel uitziet, bouwt vertrouwen. De lezer zal de boodschap in de folder sneller aannemen en de tips opvolgen die hierin worden gegeven.

Een folder geeft bedrijven de mogelijkheid om veel informatie te geven. Dit kan tips zijn over handen wassen, wat te doen als je denkt besmet te zijn, quarantaine, testen en zelfs tips om kinderen te vermaken die 2 weken binnen moeten blijven.

Drukwerk geeft klanten het idee dat ze te maken hebben met een gevestigd bedrijf. Een folder geeft aan dat je bereid bent om in de klant te investeren. Mensen verwachten geprint drukwerk van een bedrijf dat serieus is over zaken doen.

Met een folder bereikt u persoonlijke communicatie. U spreekt direct tegen die ene persoon die de folder op dat moment leest. Zorg er daarom voor dat de folder op toegankelijke wijze uitlegt waarom de informatie in de folder zo belangrijk is.

Lees meer over:
Coronavirus Drukwerk

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties