snapshot7

Hoe ziek wil je het hebben: dieptrieste Kuzu stelt Wilders gelijk aan massamoordenaar Anders Breivik

Geen categoriejan 12 2017, 21:00
DENK-sultan Kuzu heeft nu echt zijn dieptepunt bereikt met één van zijn meest vergezochte en vooral giftige vergelijkingen ooit.
Het lijkt alweer een tijd geleden, maar ook zes jaar na dato van de aanslag van Anders Breivik is het voor Tunahan Kuzu niet te laat om nog even oude wonden open te halen. De aanval in Noorwegen - waarbij 77 mensen op walgelijke manier werden afgeslacht op een eiland, zonder mogelijkheid tot vluchten - schuift Kuzu & Co maar al te graag af op Wilders, zelfs wanneer al tig keer is aangetoond dat die er natuurlijk niets mee te maken heeft.
We gaan even terug in de tijd, zoals DENK op haar Facebookpagina ook doet in het zoveelste kots-opwekkende bericht:
Het is 2015 als het DENK-opperhoofd Wilders in een debat eraan herinnert dat in het manifest van Breivik de naam "Geert Wilders" 'maar liefst' 30 keer genoemd wordt. Behalve dat dat nou niet bepaald indrukwekkend is in een document van meer dan 1000 pagina's lang, had Kuzu ook beter even kunnen kijken naar hoe de PVV-leider daar precies vermeld wordt: hij zegt zijn strijd tegen de Islam te steunen, maar verder weinig met hem op te hebben - onder andere door Wilders warme banden met Israël, wat Breivik als neo-nazi niet bepaald kan waarderen. Het antwoord dat Wilders hierop geeft - het enige juiste antwoord mogelijk - spreekt dan ook boekdelen: "Ik heb op die onzin niet zoveel te melden", wat hij wel duidelijk maakt wanneer hij zichtbaar moeite heeft om een brede grijns te onderdrukken.
Maar ook dit jaar weten de DENK'ers niet van ophouden wat betreft walgelijke vergelijkingen. Inmiddels is bekend geworden dat Anders Breivik - die pleit voor een nog luxere cel - zijn verdere radicalisering wijt aan zijn eenzame opsluiting in die cel. Die uitspraak heeft natuurlijk weinig kracht in een zaak waarin juist die eenzame opsluiting ter discussie staat, maar desondanks grijpt Kuzu hem met beide handen aan om Wilders nog eens even belachelijk te maken. Want ja, ook Wilders zou in isolement leven, waardoor hij een eenzijdige blik op de wereld heeft gekregen. En dat leidt natuurlijk weer tot verdere discriminatie, polarisatie etc. etc... Gewoon te triest voor woorden eigenlijk. Is dit nou een partij die ook maar één stem verdient in maart? Ik dacht het niet, met een leider die zulke misselijkmakende uitspraken doet.
What's next, het gelijkstellen van Wilders aan Adolf Hitler? Oh nee, wacht...
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten