Hoera! Pegida-malloten raken tijdens tv-reportage drie aanhangers kwijt

Hoera! Pegida-malloten raken tijdens tv-reportage drie aanhangers kwijt

Screenshot PowNed / YouTube

De rioolbruine organisatie Pegida moet het met drie man minder stellen: tijdens een demonstratie stapten ze voor het oog van de camera uit de extreem-rechtse beweging.

Pegida, een extremistische organisatie uit Duitsland die alle buitenlanders het land wil uittrappen, is weer eens lekker in het hemd gezet. De smoezelige club organiseerde een demonstratie. Volgens PowNed was dit alweer de tiende demonstratie, en ook deze keer moesten de islam en asielzoekerscentra het verduren. Of verduren... er is inmiddels geen moslim of asielzoeker die nog wakkerligt van de ganzenpasparades van Pegida, maar het trieste clubje stapt dapper door met hun "stoere" slogans:

snapshot

Nou, daar liggen ze vast wakker van in Mekka. Vrouw met rode handtas noemt de islam 'kanker'. Stoerstoer!

Hoe dan ook, op de ongetwijfeld snelvolgende elfde compleet nutteloze Pegida-bijeenkomst zal de van oorsprong uit Duitsland overgewaaide raszuiverheidsorganisatie het met drie man minder moeten doen. Deze drie groene hesjes keerden het amateuristische zooitje ongeregeld de rug toe:

snapshot

Nou, dat scheelt in ieder geval al weer drie rechterarm-zwaaiers. Ze willen het nu op eigen kracht proberen, en hebben al een eigen slogan, zoals treffend verwoord door de man met de gele pet: "Brabant vluchtelingen vluk!".. of ook wel: "Brabant Zeeland tegen vluh-vluchtelingen." Wordt vast een toppertje hit, die Pegida-afsplitsing!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties