Hoera! Turks-Syrische grens veiliggesteld, massaslachters ISIS overal op de vlucht

Geen categorieokt 17 2016, 8:00
De massaslachters van ISIS worden steeds verder teruggedrongen.
Het gaat eindelijk de goede kant op in de strijd tegen ISIS. Gisteren veroverden niet-extremistische 'rebellen' samen met het Turkse leger het plaatsje Dabiq. Dat was niet alleen strategisch belangrijk, maar ook spiritueel. Volgens de officiële leer van ISIS zal daar namelijk in de einddagen de laatste veldslag plaatsvinden tussen de legers van gelovigen aan de ene kant, en de 'ongelovigen' aan de andere.
Toen de rebellen en de Turken op weg waren naar Dabiq werden de slachters van ISIS dan ook steeds gekker. Ze zinspeelden continu op de 'eindstrijd' en beweerden dat ze wel even zouden laten zien wie de baas is.
Nou, dat liep net een beetje anders. Sterker nog, in een poep en een scheet was het voorbij: de Turken en de rebellen kwamen langs, vielen aan, en ISIS-terroristjes werden ofwel gedood, óf ze sloegen massaal op de vlucht.
Het gevolg is dat de Turks-Syrische grens nu helemaal veilig is gesteld, aldus het Turkse leger.
Dat is natuurlijk geweldig nieuws. Het Turkije van president Erdogan is weliswaar alles behalve een betrouwbare en loyale bondgenoot van het Westen, maar hij is natuurlijk vele malen beter dan de radicaal-islamitische psychopaten van ISIS.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten