Hologrammen iets uit science fictionfilms? Niet met deze simpele truc!

Geen categoriefeb 04 2016, 17:00
Met enkel je telefoon en wat plastic maak je zo je eigen hologramprojector.
Hologrammen: zwevende beelden van dingen die er eigenlijk niet zijn. Het zijn maar rare, futuristische dingen die je waarschijnlijk meestal in science fictionfilms ziet. Zulke dingen dus:
Hologram_1
Toekomstmuziek? Welnee! Met een super handige truc kun je nu zelf heel makkelijk ook een hologramprojector maken. Nou ja, soort van. Toegegeven: de hologrammen zullen niet midden in de lucht zweven of iets dergelijks, maar zeker in het donker ziet het er gewoon ontzettend tof uit. En het mooiste is: het is makkelijk om dit voor elkaar te krijgen!
Wat heb je precies nodig? Eigenlijk heb je enkel een smartphone en wat plastic nodig. Een oud cd-doosje is hiervoor ideaal: je hebt er vast nog wel eentje rondslingeren. Wat je eigenlijk moet doen, is het doosje op zo'n manier snijden, dat je een piramideachtig iets kunt maken. Plak ze aan elkaar, en voilá: je eigen hologramprojector! Maar bovenstaande beschrijving is natuurlijk nog een beetje vaag. Daarom laat de bedenker van dit doe-het-zelfprojectortje in onderstaande video stap voor stap zien hoe je dit voor elkaar krijgt. Zeker de moeite waard om eens te proberen: hier zul je vrienden en familie zeker mee verbazen!
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2016/02/Turn-your-Smartphone-into-a-3D-Hologram-_-4K-360p.mp4"][/video]
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten