Hop! Rechtbank vindt loser-terrorist Salah Abdeslam schuldig aan schietpartij in Brussel

Geen categorieapr 23 2018, 12:00
Lekker brommen.
Dat Salah Abdeslam voor heel lange tijd achter tralies verdwijnt vanwege zijn betrokkenheid bij de vreselijke aanslag in Parijs in november 2013, waarbij 130 doden vielen, wisten we al. Maar goed nieuws: zijn straf wordt nóg langer. Vanmorgen heeft een Brusselse rechtbank de loser-terrorist (meneer kon zijn bomgordel niet laten afgaan) schuldig bevonden aan een schietpartij in Brussel.
De schietpartij vond plaats op 15 maart 2016. De reden: de politie zat Abdeslam op de hielen en wilde hem arresteren. Hij en zijn collega-radicalen weigerden mee te spelen, en schoten op de politie. Abdeslam slaagde erin weg te komen, maar gelukkig kon hij 3 dagen later alsnog gearresteerd worden.
De rechtbank heeft Abdeslam schuldig bevonden aan poging tot moord met terroristisch oogmerk aldus SkyNews. Dat gaat hem dus ongetwijfeld een flinke straf opleveren. Helaas weten we nog niet hoe hoog die straf zal zijn, omdat de rechtbank dat vanmiddag (pas) zal besluiten.
Hoe dan ook kunnen we er vanuit gaan dat deze man uiteindelijk nooit meer vrij zal komen. Gelukkig maar. Nu al die andere extremisten nog die op de één of andere manier met hem samengewerkt hebben en hem beïnvloed hebben.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten