Hoppa, opgeruimd staat netjes! Amerika schiet al-Baghdadi's ISIS-slachtmachine Abdurakhmon Uzbeki morsdood

Geen categorieapr 22 2017, 12:00
Weg met dit terroristische gajes! De Amerikanen hebben weer een ISIS-extremist uitgeschakeld in Syrië: ditmaal gaat het om een persoonlijke assistent van ISIS-oppermafkees Abu Bakr al-Baghdadi. Lekker sterven! De walgelijke moordenaar die dankzij Trumps troepen nu brandt in de hel was verantwoordelijk voor onder anderen een bloederige aanslag in Turkije op nieuwjaarsdag.
Another one bites the dust! De Amerikanen hebben weer eens een vooraanstaande ISIS-beul opgeruimd, en zijn naam is - of liever gezegd: was - Abdurakhmon Uzbeki. Hij was een Oezbeekse terrorist die in Syrië regelmatig lekker gekeuveld heeft met ISIS-opperbaas Abu Bakr al-Baghdadi, en in Turkije er op los heeft gemoord, maar nu is hij dood:

"The US military announced today that Abdurakhmon Uzbeki, a senior Islamic State operative and “close associate” of Abu Bakr al Baghdadi, was killed during a special forces raid on April 6. The operation was carried out near the city of Mayadin in the eastern Syrian province of Deir Ezzor.

Uzbeki “facilitated the movement of ISIS foreign terror fighters and funds,” according to a statement issued by the US military. He “played a key role” in the group’s “external terror attack plotting.” US intelligence officials have concluded that Uzbeki “facilitated the high profile attack” on the Reina nightclub in Istanbul, Turkey this past New Year’s Eve. The massacre left 39 people dead and dozens more wounded."

Het nieuws werd bekendgemaakt door Brett McGurk, de anti-terrorismechef van Trump. "Bevestigd," aldus McGurk: "de dood van een vooraanstaande ISIS-terrorist en vertrouweling van al-Baghdadi, door middel van een Amerikaanse militaire operatie in de buurt van Mayadin in Syrië."
McGurk voegde er ook nog een waarschuwing aan toe voor alle terroristen die het ook ná vandaag nog aandurven om NAVO-landen aan te vallen: "We zullen jullie overal bereiken." Dat kan ISIS dus in z'n zak steken: als dominostenen zullen die misselijkmakende terroristen vallen door de bijna routineus uitgevoerde precisie-aanvallen van Amerikaanse elitetroepen.
En het mooie: er is dus helemaal niets dat de Syrische en Irakese slachtmachines daar aan kunnen doen. Eén voor één zullen ze worden uitgeschakeld, en het enige wat ze kunnen doen is bidden naar Allah en hopen dat hij ze écht die zeventig beloofde maagden gaat schenken. Want met zoveel ISIS-lui inmiddels aan gene zijde raakt die voorraad onbezoedelde jonge vrouwen natuurlijk snel op...
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten