Hun dochtertje overwon kanker, maar verloor haar arm. Daarom kochten ze deze speciale poes voor haar

Geen categoriejan 02 2016, 8:00
Het was een behoorlijke klap voor de ouders van dit 2-jarige dochtertje toen ze te horen kregen dat hun kindje kanker had. Gelukkig werkte de aanpak goed; de kanker verdween. Helaas verloor ze echter wel een arm; die moest geamputeerd worden.
Omdat haar ouders dat erg sneu vonden voor dochter Scarlette besloten ze om op zoek te gaan naar een geschikt huisdier voor haar. Dat was lang geen gemakkelijke zoektocht. Vader Matt en moeder Simone begrepen immers dat Scarlette een huisdier moest hebben waar ze zich aan kon optrekken; een dier dat haar goed zou doen voelen.
Toen bedachten ze iets: waarom niet een huisdier met een poot minder dan normaal?
En zo geschiedde. Afgelopen maand hoorden ze dat twee vrouwen een jonge kitten hadden gevonden die ernstig verwaarloosd en gewond was. Als gevolgd van de mishandelingen werd één poot van Holly -- zoals ze de kitten noemden -- geamputeerd worden. Vervolgens werd ze naar een asiel gestuurd.
Matt en Simone gingen meteen op onderzoek uit, bezochten Holly, en konden haar op kerstavond mee naar huis nemen. Daar werd Scarlette verrast met haar nieuwe maatje.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten