Hypocriete Gert-Jan Segers zegt het echt: 'Dankzij inzet Carola Schouten mag helft pulsvissers nog twee jaar door!'

Hypocriete Gert-Jan Segers zegt het echt: 'Dankzij inzet Carola Schouten mag helft pulsvissers nog twee jaar door!'

NOG TWEE JAAR VOORDAT HUN HELE LEVEN OP ZIJN KOP WORDT GEZET?

Gisteren berichtten wij al uitgebreid over het walgelijke verbod op de pulsvisserij van de Europese Unie. De anti-pulsvissenlobby uit Frankrijk is erin geslaagd om de Brusselse technocraten te overtuigen van de zogenaamde nadelen van deze techniek, terwijl die veel vis- en milieuvriendelijker is dan de ouderwetse manier van vissen vangen. Het is dieptriest... en het zorgt ook nog eens voor enorme problemen voor Nederlandse vissers, aangezien zij fors geïnvesteerd hebben in deze technologie.

Ongelooflijk genoeg is de zogenaamd EU-kritische Gert-Jan Segers (voorman van de ChristenUnie) erg blij met het zwakke optreden van zijn minister, Carla Schouten. Volgens hem hebben onze vissers het namelijk aan haar te danken dat de helft van de pulsvissers nog twee jaar op deze voet mag doorgaan -- daarna moet het afgelopen zijn, maar hé, ze hebben twee jaar uitstel van executie!

Dit is ronduit een walgelijke tweet. Segers moet zich werkelijk kapotschamen. Die arme pulsvissers zijn in paniek -- en dat is niet zo gek ook. Ze staan op het punt om hun hele hebben en houden te verliezen.

Maar wat doet Segers? Die tweet heel 'trots' dat zijn minister ervoor gezorgd heeft dat de helft van deze vissers nog twee jaar door kunnen, en 'pas' daarna geconfronteerd worden met een totaalverbod, waardoor ze hun werk niet meer kunnen uitvoeren.

En dat allemaal doordat mevrouw Schouten zo zwak en charismaloos is dat ze het niet voor hen op durfde te nemen in 'Europa.' Zij worden opgeofferd op het altaar van de EU-god... en Segers keek ernaar en zag dat het goed was.

Schan.Da.Lig.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer