Hypocriete vice-premier Asscher bekritiseert premier Rutte: "Hij is geen premier voor alle Nederlanders!"

Geen categoriemrt 07 2017, 12:00
Oh, waarom is hij dan vier jaar lang vice-premier geweest? Al die tijd had hij daar geen enkel probleem mee, maar nu de verkiezingen voor de deur staan ziet hij het licht opeens? Totaal belachelijk en volkomen ongeloofwaardig.
Lodewijk Asscher -- vice-premier en lijsttrekker van de PvdA -- moet bijna wel de grootste hypocriet zijn die er rondloopt in Den Haag. En ja, dat zegt het één en ander over hem. Den Haag zit namelijk vol mensen die de term 'hypocrisie' belichamen. Hij heeft namelijk vier jaar lang samengewerkt met Mark 'Huichelaar' Rutte, maar bedenkt nu opeens dat de VVD-leider geen "premier voor alle Nederlanders" is:

PvdA-leider en vicepremier Lodewijk Asscher haalt in een interview met NU.nl fors uit naar VVD-leider Mark Rutte. Hij vindt dat Rutte in het zittende kabinet niet de premier is van alle Nederlanders, maar vindt zichzelf wel de vicepremier van alle Nederlanders.

"Wat ik hiermee bedoel is dat ik vind dat hij explicieter had kunnen zijn op het moment dat mensen door Wilders gegriefd werden. Ik vond hem daar te langzaam in", aldus Asscher.

Wat is dit voor enorme hypocrisie? Als Asscher dat werkelijk vindt had hij daar jaren geleden al consequenties aan moeten verbinden. Je kunt toch geen vice-premier zijn in een kabinet dat geleid wordt door een premier die in jouw ogen niet alle Nederlanders vertegenwoordigt?
Hou alsjeblieft op, Lodewijk! Je huichelt er maar wat in om, net zoals Rutte zelf consequent doet. Je liegt dat je barst en beledigt Rutte nu alleen maar omdat de verkiezingen eraan komen. Helaas voor jou trapt helemaal niemand daarin.
En dan nog iets. Waar haalt Asscher de arrogantie vandaan om te verklaren dat hij wél een vice-premier voor alle Nederlanders is? Als de rechtse kiezer naar zijn uitspraken, gedrag en beleid kijkt kan die niet anders dan concluderen dat hij helemaal niet vertegenwoordigd wordt door de PvdA'er. Asscher is een politiekcorrect, socialistisch GoedMensch. Minstens de helft van ons land -- een waarschijnlijk meer! -- heeft daar helemaal niets mee.
Natuurlijk is dat precies waarom de PvdA op 15 maart een historische verkiezingsnederlaag gaat lijden. Er blijft niets over van dat clubje eurofiele socialisten. Niets. Een zetel of 12/13 kunnen ze misschien krijgen, maar dan houdt het wel op. Daardoor worden ze wat ze horen te zijn: volstrekt irrelevant.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten