Paris Saint Germain op weg naar de top

Geen categoriejul 13 2012, 17:00
Incroyable.
Zlatan Ibrahimovic en Thiago Silva moeten AC Milan verlaten. Eigenaar en voorzitter Silvio Berlusconi heeft namelijk weten dat het supertweetal is verkocht.
Aan wie? Bayern Munchen? Real Madrid? Barcelona? Chelsea?

"Ja, we hebben Zlatan Ibrahimovic en Thiago Silva aan Paris Saint-Germain verkocht", bevestigt Berlusconi. "Daarmee besparen we zo'n 150 miljoen euro in twee jaar." daarmee verwijst hij naar de torenhoge salarissen van de twee sterspelers en de bijkomende transfersommen.

PSG is best een leuke club hoor, maar toch niet echt die topclub waar Zlatan ongetwijfeld op gehoopt had. Ik kan me bijna niet voorstellen dat hij hier blij mee is.
Of toch wel? PSG is vorig jaar namelijk gekocht door Qatar Sports Investments. De Arabieren stoppen - net zoals ze hebben gedaan met Manchester City - vele miljoenen... of zelfs miljarden in de club. PSG kan daardoor de beste en duurste spelers aantrekken die er rondlopen op de Europese voetbalvelden.
Het zou mij niet verbazen als PSG de komende jaren één van de grote teams in Europa wordt. Ze doen volgend seizoen in ieder geval mee aan de Champions League, en met spelers als Zlatan, Thiago, Pastore en Lavezzi kunnen ze ongetwijfeld een heel eind komen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten