Iedereen verlangt een rematch tussen Rico Verhoeven en Badr Hari: doen dus!

Iedereen verlangt een rematch tussen Rico Verhoeven en Badr Hari: doen dus!

Rico Verhoeven heeft weer eens gewonnen in een bokswedstrijd en na die overwinning heeft hij gezegd dat er binnenkort weer een match is. Het enige wat wij niet weten is de tegenstander, want die wordt nog geheim gehouden. Speculaties zijn natuurlijk van alle tijden en ook dit keer is het weer raak. Heel veel mensen verlangen namelijk naar een rematch tussen Badr Hari en Rico Verhoeven.

Verhoeven weet nog niet wie zijn volgende tegenstander wordt, al is er aan uitdagers geen gebrek. Logisch zou zijn als de veelbesproken rematch met Badr Hari ervan komt. Verhoeven sprak al eens eerder uit dat hij in september, als hij bij Glory 59 in de Johan Cruijff Arena gaat vechten, tegenover Hari in de ring zou willen staan. ,,Mensen willen de rematch zien en ik wil doen wat de mensen willen. Let's make it happen. Maar ik weet nu niet veel, we wachten nog steeds. Hij zei na zijn laatste gevecht dat hij een rematch wil en dat het ervan komt, maar sindsdien heb ik nog niks gehoord."

Geniet u nog maar eens van het eerdere gevecht tussen hen en laten we hopen dat het ervan komt!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties