Intens verdrietige kat blijft jaar lang bij het graf van haar overleden baasje wonen

Intens verdrietige kat blijft jaar lang bij het graf van haar overleden baasje wonen

Een aangrijpend verhaal over een poes die maar geen afscheid kan nemen..

De meeste katten zweren bij een warm huis, aandacht van mensen en voldoende te eten. Maar niet dit arme dier dat weigert zich te verplaatsen en maar bij het graf van haar overleden baasje blijft zitten:

33396unilad-imageoptim-swns_cat_grave_03

Mensen die de grafsteen passeren, geven het dier te eten en te drinken. Maar er is geen haar in de vacht van dit trouwe diertje dat eraan denkt om zich te verplaatsen. Verschillende mensen waaronder de 28-jarige Keli Keningau Prayitno hebben reeds geprobeerd een nieuw huis te geven aan de kortharige grijze viervoeter, maar telkens weet het dier weer te ontkomen en haar weg weer terug te vinden naar het graf van Kundari. Keli heeft z'n best gedaan te achterhalen wie zij was:

"Sinds het baasje van de kat overleden is blijft ze hier bij het graf. Ze wil niet naar huis. Ze is hier al bijna een jaar.

Ik dacht dat ze dakloos was en probeerde te helpen, maar ze bleef maar terugkomen naar deze plaats. Ik heb haar elke dag gezien en opgemerkt dat ze daar altijd was, maar soms ging ze een paar uur weg om vervolgens terug te komen.

Ik heb haar gevolgd en ze ging naar het huis waar ze wonen, en de kinderen van de vrouw voedden haar dan. Vervolgens ging de kat weer terug naar dezelfde plek. Ze slaapt daar en ze miauwt.

Het is heel verdrietig om te zien. Het toont maar weer hoe nauw dieren en hun eigenaren verbonden zijn."

En zo gaat dat dag-in, dag-uit voor het dier dat het oude vrouwtje dat voor haar zorgde maar niet kan vergeten.

26974unilad-imageoptim-swns_cat_grave_04Zo blijkt maar weer: dieren zijn meer dan een schattig kopje met zachte haren. Ze hebben emoties en hechten zich aan mensen en plekken.

Arme poes. Hopelijk kan ze de dood van haar baasje spoedig verwerken!

Lees meer over:
katten Dierenliefde

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer