Intolerant Nederland! Medewerker As-Soennah-moskee vervolgd voor aanbevelen vrouwenbesnijdenis

Geen categorienov 08 2019, 18:00
Een medewerker van de Haagse As-Soennah-moskee wordt vervolgd voor het aanbevelen van vrouwenbesnijdenis. Je mag ook niks meer in dit intolerante land... De 32-jarige man vertelde in een filmpje dat besnijdenis verplicht is voor mannen en aanbevolen voor vrouwen. Dit filmpje stond op de website van de moskee.
Het Openbaar Ministerie heeft besloten de man te vervolgen voor opruiing en het aanzetten tot geweld tegen vrouwen. De man zelf is zich volgens mij van geen kwaad bewust. Op het filmpje is te zien hoe hij deze aanbeveling toelicht en zegt:

"De wijsheid hierachter is dat de penis wordt gereinigd van de onreinheden die zich op de voorhuid bevinden, en bij de vrouw worden haar lusten minder."

De man probeerde ons alleen maar te behoeden voor de lusten van de vrouw, waar ze nota bene zelf ook last van heeft. Maar het Openbaar Ministerie denkt daar duidelijk anders over en moet de man zo nodig vervolgen.
Heel sneu trouwens, want de man heeft duidelijk impact. Waar er in 2012 nog zo'n 29.000 vrouwelijke besnijdenissen waren in Nederland, ligt dat in 2018 al op 41.000. Een mooie stijgende lijn die duidelijk maakt dat de multiculturele samenleving best wel heel hard aan het falen is en niemand er wat aan lijkt te kunnen doen. Behalve dan een keer een 32-jarige prediker vervolgen omdat hij zo snugger was het openlijk op internet te verkondigen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten