IS-clown: celstraf voor Syriëganger is 'geïnstitutionaliseerde islamofobie'

Geen categoriejul 17 2018, 20:00
Fascinerend om het werkende deel van het brein in werking te zien bij IS-strijders die hun realiteit proberen te bevatten en dan zó faliekant de plank mis weten te slaan. Nederland zou islamofoob zijn vanwege de celstraf voor IS-strijder Victor Droste. Aldus The Post Online.
Het is allemaal niet eerlijk, geef je je hele hebben en houden op voor waar je in gelooft, blijkt het de verliezende kant te zijn en haat iedereen je. Wat nu? Altijd een lastige vraag voor menig IS-strijder. Veel opties zijn er ook niet. Zelfs islamitische landen hangen je het liefst op, dus wat doe je dan? Je buigt de realiteit om.
Akse de Gries vocht ook in Syrië maar werd niet veroordeeld door het Nederlandse openbaar ministerie. Dit kwam omdat hij voor de Koerden namens de PKK tégen IS vocht. Het enige verschil tussen Akse en Victor, zo meent Victor, is dat Victor aan de kant van IS vocht en dus is het Nederlandse openbaar ministerie islamofoob! Je verzint het niet.
'Geïnstitutionaliseerde islamofobie' is dezelfde soort retoriek die types als Sylvana Simons en andere gelijkheidsstrijders gebruiken op allerlei terreinen waar zij een probleem van willen maken. 'Geïnstitutionaliseerd' betekent in hun ogen niets meer dan een onderdrukkende groep die vanuit de topposities het beleid bepaalt en in het nadeel is van de groep die zij menen te willen onderdrukken. Wanneer dit normaal is geworden (dus zelfs de secretaresse en de conciërge gevoelsmatig aanvoelen waar het beleid heen zou gaan) zou het dus geïnstitutionaliseerd zijn.
Dikke onzin natuurlijk want het is een soort intellectuele luiheid waar je het probleem niet eens meer hoeft te bewijzen want het gebeurt onbewust. Of het nou minder loon voor vrouwen is, bijna geen homo's of te weinig allochtonen op de werkvloer, het maakt niet uit.
Hier werd echter nogal eens wat aandacht aan besteed maar de tactiek valt nu door dit soort types als Droste door de mand. Dat er nog vele mogen volgen!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten