Is dit het geheim om af te vallen? Deze vrouw zegt dat ze op een ongelooflijke manier tientallen kilo's verloor

Is dit het geheim om af te vallen? Deze vrouw zegt dat ze op een ongelooflijke manier tientallen kilo's verloor

Aleksandra Bogatyriova heeft dé ideale (en snelle) manier gevonden om flink af te vallen. Alleen is haar strategie wel een beetje smerig.

En met "een beetje" bedoel ik natuurlijk: heel erg.

Aleksandra Bogatyriova beweert namelijk dat ze tientallen kilo's is kwijtgeraakt met behulp van een "bijzondere oude bloedzuiger-therapie."

Bogatyriova begon met afvallen toen ze 125 kilo woog. Dat is een flink gewicht voor een man, maar al helemaal voor een vrouw; zeker voor eentje die bepaald geen twee meter lang is.

Niet veel later woog ze nog maar 77 kilo. Dit betekent dat ze maar liefst 48 kilo is afgevallen.

Volgens zichzelf komt dat doordat ze aan één of andere bloedzuiger-therapie is gaan doen.

Denk jij dat er iets te zeggen valt voor deze therapie of vind je dat knettergek?

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
Gezondheid Vrouwen afvallen Dieet

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties