Pijnlijk: Nu.nl vergeet titel artikel aan te passen nadat Boris Johnson iedereen schokte door zich af te melden voor premierschap

Geen categoriejun 30 2016, 17:00
Dit is wat er gebeurt als je artikelen van tevoren klaarzet omdat je denkt te weten wat er zal gebeuren.
De populaire nieuws-website Nu.nl is vandaag vreselijk afgegaan. Blijkbaar ging de redactie van Nu.nl er namelijk vanuit dat Boris Johnson een gooi zou doen naar het presidentschap en had men al een artikel klaargezet. Die moest dan alleen nog online worden gezet op het moment dat Johnson zijn aankondiging daadwerkelijk deed.
Het enige probleem? Johnson liet weten toch maar af te zien van het leiderschap van de Tories, en dus ook van het premierschap.
Toen Nu.nl het artikel over Johnson online zette redigeerden ze het artikel weliswaar wel om dat duidelijk te maken, maar ze waren vergeten om de originele titel en link aan te passen. En dus stond er heel groot (en ook nog eens bovenaan!) op Google Nieuws dat Johnson wél meedeed.
Screen Shot 2016-06-30 at 14.28.19
En hier het bewijs in de url van het artikel in kwestie:
Screen Shot 2016-06-30 at 14.30.32
Foutje bedankt!
Laten we maar hopen dat de dames en heren van Nu.nl nu echt begrijpen dat haastige spoed toch echt zelden goed is. Want dit is toch wel pijnlijk, zeker voor een website met een enorm budget (daar kunnen wij bij DDS niet eens bijna tegenop).
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten