Is Rafael wel de vader van Sabia's nog ongeboren kind?

Geen categorieokt 21 2015, 13:00
De Telegraaf bericht dat er verwarring is ontstaan over Sabia Engizeks zwangerschap. In juli liet ze weten 11 weken zwanger te zijn, wat neerkomt op bijna drie maanden. Onlangs maakte ze echter een foto van haar nog vrij kleine zwangerschapsbuik, waarbij ze vermelde vier maanden zwanger te zijn. Dat is merkwaardig: ze zou immers bijna zes maanden zwanger moeten zijn als haar eerste boodschap klopte.
Dat is problematisch, maar het wordt nog gekker. Als Sabia inderdaad vier maanden zwanger is, is ze namelijk zwanger geworden op het moment dat Rafael op trainingskamp was met Betis Sevilla, zijn nieuwe club. Het was toen al bekend dat de twee uit elkaar waren.
Daar komt nog eens bij dat Sabia zegt dat zij en Rafael de zwangerschapstest samen deden. Zoals de krant voor wakker Nederland terecht vraagt: "Maar wanneer dan?" Rafael was er immers niet toen het kind hoegenaamd verwekt was... en hun relatie was al beëindigd. Hoe kon Rafael er dan bij zijn geweest of het kind zelfs maar verwekt hebben?
Het Duitse magazine OK! Magazine vraagt zich dan ook hardop af:

"Wie is de vader van haar kind?"

Ondertussen heeft Rafael van der Vaart alweer een nieuwe vriendin. Het is de 23-jarige Christie, een jongedame uit Amsterdam. De twee werden eerder al enkele malen samen gespot, maar Rafael bevestigt nu inderdaad dat ze een relatie hebben. Daarmee lijkt zijn link met Sabia definitief te zijn doorgesneden - zelfs als ze toch zwanger is van hem.
Wat vind jij van Sabia's verhaal? Denk jij dat ze zwanger is van Rafael, of begin je ernstig te twijfelen aan haar uitspraken?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten