Is Rafael wel de vader van Sabia's nog ongeboren kind?

Is Rafael wel de vader van Sabia's nog ongeboren kind?

De Telegraaf bericht dat er verwarring is ontstaan over Sabia Engizeks zwangerschap. In juli liet ze weten 11 weken zwanger te zijn, wat neerkomt op bijna drie maanden. Onlangs maakte ze echter een foto van haar nog vrij kleine zwangerschapsbuik, waarbij ze vermelde vier maanden zwanger te zijn. Dat is merkwaardig: ze zou immers bijna zes maanden zwanger moeten zijn als haar eerste boodschap klopte.

Dat is problematisch, maar het wordt nog gekker. Als Sabia inderdaad vier maanden zwanger is, is ze namelijk zwanger geworden op het moment dat Rafael op trainingskamp was met Betis Sevilla, zijn nieuwe club. Het was toen al bekend dat de twee uit elkaar waren.

Daar komt nog eens bij dat Sabia zegt dat zij en Rafael de zwangerschapstest samen deden. Zoals de krant voor wakker Nederland terecht vraagt: "Maar wanneer dan?" Rafael was er immers niet toen het kind hoegenaamd verwekt was... en hun relatie was al beëindigd. Hoe kon Rafael er dan bij zijn geweest of het kind zelfs maar verwekt hebben?

Het Duitse magazine OK! Magazine vraagt zich dan ook hardop af:

"Wie is de vader van haar kind?"

Ondertussen heeft Rafael van der Vaart alweer een nieuwe vriendin. Het is de 23-jarige Christie, een jongedame uit Amsterdam. De twee werden eerder al enkele malen samen gespot, maar Rafael bevestigt nu inderdaad dat ze een relatie hebben. Daarmee lijkt zijn link met Sabia definitief te zijn doorgesneden - zelfs als ze toch zwanger is van hem.

Wat vind jij van Sabia's verhaal? Denk jij dat ze zwanger is van Rafael, of begin je ernstig te twijfelen aan haar uitspraken?

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer