ISIS-aanslag in Parijs nog veel erger dan gedacht: terroristen martelden hun slachtoffers in Bataclan

Geen categoriejul 15 2016, 19:00
Jihadisten staken ogen uit en verminkten genitaliën van hun slachtoffers.
De aanslag in Nice is nog maar net gebeurd, maar er worden nog steeds nieuwe feiten bekend over de vorige aanslag in Frankrijk: het bloedbad in het Bataclan-theater. Maanden na de bloedige aanslag in het Bataclan-theater in Parijs komen er nog steeds nieuwe feiten naar boven over de wreedheden van de ISIS-terroristen. Een nieuw rapport dat niet eerder werd bekendgemaakt beschrijft de getuigenverklaringen van politieagenten die als eerste ter plaatse waren in het theater, waar tientallen slachtoffers lagen. Uit de getuigenis blijkt dat de aanslag nog veel wreder was dan gedacht: ISIS heeft niet alleen in het wildeweg mensen doodgeschoten, maar heeft ze ook aan de meest gruwelijke martelingen onderworpen.
Volgens de getuigen waren er mensen onthoofd, en waren de ogen van meerdere slachtoffers uitgestoken. Ook hadden jihadisten zowel mannen als vrouwen genitaal verminkt. Dit zou de reden zijn dat nabestaanden van de slachtoffers de lichamen niet volledig te zien kregen: het zou simpelweg te gruwelijk zijn. Bij een aantal lichamen waren de darmen via de buikwand naar buiten getrokken. Één vader kreeg in het mortuarium te horen dat jihadisten de testikels van zijn zoon hadden afgesneden en in zijn mond hadden gepropt. In een brief aan de onderzoekscommissie schrijft de vader:

"De doodsoorzaak van mijn zoon kreeg ik te horen op het forensisch instituut in Parijs. En wat me op dat moment schokte is dat ze zijn testikels hadden afgesneden, in zijn mond hadden gestopt, en zijn darmen naar buiten hadden getrokken. Toen ik hem achter glas zag liggen op een tafel met een wit laken dat hem tot zijn nek bedekte, was er een psycholoog bij me. Hij vertelde: 'dit is het enige presentabele deel, de linkerzijde van uw zoon.' Ik kwam erachter dat hij zijn rechteroog kwijt was. Ik maakte er een opmerking over, en kreeg te horen dat ze zijn oog hadden ingestoken en langs de rechterkant van zijn gezicht naar beneden hadden gesneden."

De gruwelijke feiten waren tot nu toe nooit bekendgemaakt, en slechts in besloten correspondentie en rapporten te lezen. Vorige week presenteerde de Franse onderzoekscommissie naar de aanslag haar rapport, waarin alle afschuwelijke details te lezen zijn. Op deze website zijn een aantal van die citaten vertaald in het Engels. Het wordt vermoed dat de martelingen zijn gefilmd voor ISIS-propaganda, maar het is niet bekend of de filmbeelden zijn gevonden door de Franse politie ter plaatse.
De getuigenissen zijn te gruwelijk om allemaal hier te noemen, maar één ding is duidelijk: ISIS heeft geen enkel sprankje mededogen voor 'ongelovige' slachtoffers. Iedereen die het niet met ISIS eens is, wordt op de meest gruwelijke manier afgeslacht. Niemand wordt gespaard. Het is de hoogste tijd om voor eens en altijd af te rekenen met deze terreurgroep en al hun sympathisanten!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten