ISIS-leider al-Baghdadi is doodziek: iemand heeft de opperterrorist vergiftigd

ISIS-leider al-Baghdadi is doodziek: iemand heeft de opperterrorist vergiftigd

Goed nieuws uit Irak, waar terroristische organisatie ISIS nog altijd stukken van het land in handen houdt. Het eten van de opperbevelhebber al-Baghdadi lijkt door een moordenaar te zijn vergiftigd!

ISIS-leider Abu Bakr al-Baghdadi heeft vast gedacht om het leven te komen door te worden doodgeschoten bij een vuurgevecht, zoals Osama bin Laden. Of anders te worden opgehangen na te zijn berecht, zoals Saddam Hoessein. Of wellicht dat hij op z'n 85e tevreden kon sterven met huilende leden van z'n harem rond de terroristenleider heen, maar wat al-Baghdadi vást niet gedacht heeft, is dat hij door een vergiftiging het leven zou gaan laten.

Toch lijkt dat nu wel te gaan gebeuren:

"Abu Bakr al-Baghdadi, de leider van terreurbeweging Islamitische Staat, zou in Irak zijn vergiftigd door het eten van opzettelijk besmet voedsel. Al-Baghdadi zou er slecht aan toe zijn.

De IS-leider en drie andere IS-kopstukken werden ziek nadat ze maaltijden hadden genuttigd in de Iraakse stad Mosul."

ISIS is inmiddels een grote jacht begonnen op degene die deze moordaanslag op z'n geweten zou hebben, maar tot dusverre is die persoon nog niet gevangen. Of die gifmenger nog wordt gevonden maakt natuurlijk niets meer uit voor al-Baghdadi en enkele van zijn getrouwen die nu vechten voor hun leven. Laten we het hopen dat hij eindelijk de hoogste prijs betaalt voor het gruwelijke horrorbewind dat de man gevoerd heeft de afgelopen twee jaar.

En de man die Al-Baghdadi vergiftigde? Laten we hopen dat hij vrijuit gaat, voor zover hij zelf geen massamoordende terrorist is. Op naar een ISIS-vrije wereld, en dat kan zeker niet zolang al-Baghdadi nog rondloopt op twee benen!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer