ISIS vermoordt Syrische jongere na demonstratie

Geen categoriesep 07 2014, 18:59
Zo gaat de 'Islamitische Staat' van 'Kalief' Abu Bakr al-Baghdadi om met andersdenkenden.
Iedere keer dat een radicale moslim - of zelfs maar een conservatieve of fundamentalistische moslim (de termen betekenen niet allemaal hetzelfde: conservatieven zijn... conservatief, fundamentalisten zijn net zo streng als extremisten maar gebruiken geen geweld om hun denkbeelden op te leggen aan een ander, radicalen/extremisten wél) - zegt dat de Nederlandse maatschappij oneerlijk is en op een onjuiste manier omgaat met moslims/andersdenkenden moet u ze even dwingen om dit stuk te lezen.

Islamic State fighters executed a youth in a Syrian town Friday, after hundreds of residents demanded they leave following regime air strikes that targeted the jihadists but killed eight civilians, a monitor said.

Residents of Ashara, in the mostly IS-controlled eastern province of Deir Ezzor, protested in front of an IS headquarters Thursday evening, hours after air strikes killed two children, five women and a man, Syrian Observatory for Human Rights director Rami Abdel Rahman said.

Als reactie openden IS-terroristen het vuur op de menigte en arresteerden zij een aantal jongemannen. Eén van hen, Ali Khalaf, werd vervolgens beschuldigd van afvalligheid. Zijn straf? Executie en kruisiging. Ja, dat leest u goed. De arme Ali is op ongelooflijk vreselijke wijze om het leven gebracht omdat hij ISIS niet steunde. Voor de radicalen van die organisatie is dat genoeg om te kunnen concluderen dat een moslim 'geen moslim' is en de doodstraf 'dus' verdient.
Getuigen zeggen dat dit soort dingen dagelijks gebeuren in de 'Islamitische Staat' van Abu Bakr al-Baghdadi. Eén van hen, een man die de naam Furati gebruikt, legt uit: "Het is alsof we in een openlucht gevangenis leven. Er gaat geen dag voorbij zonder dat iemand in de provincie Deir Ezzor wordt geëxecuteerd.
De afgelopen maanden is het mij opgevallen dat behoorlijk wat Nederlanders het prima vinden als extremisten naar Syrië of Irak vertrekken. Laat ze daar maar huishouden, dan hebben wij er geen last van, lijkt de moraal te zijn. Hoewel ik die houding goed kan begrijpen is het desalniettemin desastreus voor het Midden-Oosten... en daarmee voor de gehele mensheid. Deze massamoordenaars in spe maken God-weet-hoeveel onschuldige burgers af in Syrië en Irak. Het is onmenselijk om ze daartoe in staat te stellen en al helemaal om ze 'uit te wuiven op Schiphol', zoals Geert Wilders onlangs zei tijdens het kamerdebat over jihadisme.
Het is te hopen dat Kamer- en kabinetsleden (daag, dames en heren, ik weet dat u onze site leest; welkom!) hier iets mee doen en nu eindelijk Nederlandse actie eisen. We kunnen dit niet overlaten aan Amerika; de moraliteit verplicht ons ertoe om ISIS te bestrijden. 
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten