Islamisering van de politie: Amsterdam wil hoofddoek bij politieagenten

Islamisering van de politie: Amsterdam wil hoofddoek bij politieagenten

Het zal toch niet? Het kan toch niet? Aan de andere kant, je zag het wel aankomen. De politie van Amsterdam, zogenaamd de meeste progressieve stad van Nederland, overweegt om hoofddoeken toe te laten bij politieagenten. Op deze manier wil de politie het voor moslims aantrekkelijker maken om bij de politie te komen werken. Natuurlijk allemaal voor de 'diversiteit'. Politiechef Pieter-Jaap Aalbersberg: ''Stel dat het niet lukt om voldoende agenten met een migratieachtergrond te werven, dan is dat een maatregel die effect kan hebben.''

Je wordt er op een gegeven moment echt moe van, misschien juist omdat je het ziet aankomen. Laat hordes moslims binnen, linkse mensen roepen 'diversiteit' en daarna krijg je allemaal islamitische symboliek in elk hoekje van de samenleving. Amsterdam bestaat nu voor 52% uit niet-Nederlanders. In plaats van dat er naar dat probleem gekeken wordt, de autochtone Nederlander in Amsterdam, wordt er volledig meegegaan met deze vervreemding in Amsterdam. Het lijkt opeens allemaal niet meer zo onlogisch als je te weten komt dat Aalbersberg zich laat adviseren door voormalig PvdA-politica (natuurlijk!) Fatima Elatik.

De islamisering van de politie daar nog buiten gelaten, wordt de scheiding van religie en staat ook aangetast. Het gaat helemaal niet om diversiteit, het moet gaan om de neutraliteit van de politie. We moeten helemaal geen religieuze symbolen bij de staat willen en al helemaal niet bij de politie. Maar in deze bizarre linkse tijden moet alles wijken voor de diversiteit, in elke vorm van de samenleving. Volgens Aalbersberg moeten we vooral niets erover zeggen. Het gebeurt ook al in Angelsaksische landen, zoals het Verenigd Koninkrijk. Ja, want daar gaat alles helemaal goed met de islamisering van de maatschappij en iedereen leeft daar in vrede. Not. Denk aan Frankrijk waarin nu al wordt gewaarschuwd voor infiltratie van moslimfundamentalisten bij de politie. Brand je vingers er niet aan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties