Bijna geen meldingen over discriminatie van transgenders: Joh, en nu naar de echte problemen

Bijna geen meldingen over discriminatie van transgenders: Joh, en nu naar de echte problemen

Al dat gejank over transgenders kan eindelijk stoppen. Volgens de eigen cijfers van de transgenderorganisatie Transgender Netwerk Nederland komen er bijna geen meldingen binnen van discriminatie van transgenders. Over de hele wereld worden allemaal problemen gemaakt die er helemaal niet zijn. In de Verenigde Staten worden hele scholen geblokkeerd voor het bestrijden van zogenaamde 'discriminatie' van transgenders. Hele blokken moeten omgebouwd worden zodat er 'gender-neutrale' toiletten komen. Allemaal om de discriminatie tegen te gaan! Dit is dus in Nederland allemaal niet nodig.

Maar links zou links niet zijn als ze dan de hele interpretatie van die cijfers helemaal verdraaien. 'Er is dus wel discriminatie, maar transgenders durven het niet te melden!' Ja jongens (of meisjes, of het, wat moeilijk allemaal), zo kunnen we allemaal overal problemen maken die er niet zijn. De cijfers liegen er niet om. Er zijn vijftig meldingen gedaan, verspreid over drie verschillende meldpunten. Drie! En dan nog durven zeggen dat er geen meldingen gemaakt durven te worden!

Voor je het weet zijn er hier Amerikaanse taferelen, zodat we niet bezig zijn met belangrijke thema's, maar met dit soort onzin. Moeten alle toiletten omgebouwd worden tot gender-neutraal, of ben je strafbaar als een transgender zich beledigd of gediscrimineerd voelt, zoals in Canada. Laten we ons allemaal gewoon weer concentreren op de dingen die er echt toe doen, dat kost al genoeg tijd.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer