Israël arresteert radicaal-islamitische prediker

Israël arresteert radicaal-islamitische prediker

Radicale imam die kinderen indoctrineerde is gearresteerd.

Sheikh Khaled Al-Mughrabi is een radicaal-islamitische prediker in Jeruzalem. Dagelijks verspreidt hij zijn haat tegen het Westen, en dan met name tegen de Joden, in de Al-Aqsa moskee. De imam deinst er zelfs niet voor terug om jonge kinderen te indoctrineren met zijn gewelddadige denkbeelden.

Enkele dagen geleden berichtte De Dagelijkse Standaard al hoe een moedige omstander de haatprediker aansprak op zijn boodschap van haat. Die leek zich daar helaas niet veel van aan te trekken, maar nu is er aan zijn haatdragende oproepen toch een einde gekomen. De Israëlische politie heeft hem namelijk opgepakt, en hij mag niet meer prediken in de Al-Aqsa moskee.

Screen Shot 2015-08-04 at 16.59.57

De reden van de arrestatie waren videobeelden van één van Al-Mughrabi's preken. In zijn speech beweerde de antisemitische jihadist onder meer dat Joden christelijke en islamitische kinderen ontvoeren en afslachten om te verwerken in matzes, en verkondigde hij dat Joden achter de aanslagen van 9/11 zitten.

Hopelijk betekent de arrestatie dat de terrorismepromoter niet langer kinderen zal kunnen indoctrineren met zijn gewelddadige leuzen! De aanhouding van de imam werd overigens ook gefilmd:

[video width="1920" height="1080" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/08/Sheikh-Khaled-Al-Mughbari-being-arrested-by-Israeli-police-1080p.mp4"][/video]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer