Sylvie Meis is weer single

Sylvie Meis is weer single

Minnaar Momo beëindigt zijn relatie met Sylvie.

De relatie tussen Sylvie Meis en haar minnaar Maurice "Momo" Mobetie is voorbij. De Zwitserse clubeigenaar laat aan Nederlandse media weten dat hij het heeft uitgemaakt met de Nederlandse presentatrice.

Al eerder op de dag gonsde het op sociale media van de geruchten dat het liefdesavontuur van de twee tot een einde was gekomen. Sylvie plaatste namelijk een foto op Instagram met haar zoon Damian. Het bijschrift: 'Met mijn liefde, de enige'. Ook bleek ze een romantisch kiekje van haarzelf met Momo te hebben verwijderd.

[caption id="attachment_116593" align="aligncenter" width="632" class=" "]Sylvie met haar zoon Damian Sylvie met haar zoon Damian[/caption]

Na zo'n vijf maanden een relatie te hebben gehad, is Sylvie dus alweer single. Voor Sylvies relatie met Momo Mobetie had ze onder meer een kortstondige verhouding met de New Yorkse zakenman Samuel Deutsch, en was ze jarenlang getrouwd met profvoetballer Rafael van der Vaart.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties