Maak een autoselfie en win!

Geen categorieaug 04 2015, 15:38
De website Ikwilvanmijnautoaf.nl komt met een leuke actie: de mooiste ‘autoselfie’ wint één jaar lang gratis autorijden.
Mooie autoselfies kunnen deze maand zomaar geld waard zijn. De opdracht is simpel: maak een leuke, originele foto van jezelf met je auto (of de auto van een ander, mag ook) en zet die op Instagram met de hashtag #autoselfie. Als jouw inzending wordt uitgekozen, mag je een jaar lang gratis rondrijden in een Volkswagen Up!
Visual2
De selfie is niet meer weg te denken uit ons leven. Bijzondere en spraakmakende selfies maken is soms hele kunst. Deze uitdaging kun je nu aangaan met online auto inkoopplaform Ikwilvanmijnautoaf.nl. Nederlanders die in de maand augustus een zo origineel mogelijke selfie maken samen met een auto, maken kans op een jaar lang gratis rijden in een stoere Volkswagen Up.
Meedoen is simpel: geef je foto de hashtag #autoselfie en vermeld daarbij @ikwilvanmijnautoaf. Zorg dat je account openbaar is zodat de jury van ikwilvanmijnautoaf.nl jouw bijdrage kan beoordelen. En wie weet levert jouw selfie wel een jaar lang rijden in een coole auto op!
Visual3
“Wij houden net als veel Nederlanders van te gekke auto’s en tegenwoordig heeft iedereen altijd wel een camera op zak. Het idee voor een ‘autoselfie’ was daarom snel geboren en past prima bij onze doelgroep. Het is een kleine moeite maar die willen we wel groots belonen. Een jaar lang gratis rijden is toch een onmeunig mooie prijs”, zegt oprichter Niels Oude Luttikhuis.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten