Op haar bruiloft komen maar een paar mensen opdagen. Wacht tot je leest hoe Facebook het feest alsnog een succes maakt

Geen categorieaug 04 2015, 14:54
Het feest dreigde in het water te vallen, maar dankzij Facebook komt het toch nog goed.
Het zal je maar gebeuren: Je organiseert een feest, en er komt niemand opdagen. Dat is een nachtmerrie, al helemaal wanneer het bij je eigen bruiloft gebeurt!
Dat overkwam het bruidspaar Annette en Lior Solomon. De vader van Annette was die maand overleden, en veel gasten gingen er – onterecht – vanuit dat het huwelijksfeest niet door zou gaan. Daardoor bleek op de grote dag dat slechts een handjevol mensen kwam opdagen... Niet echt wat je in gedachten hebt bij wat de mooiste dag ooit voor het bruidspaar zou moeten zijn.
Maar de nicht van Lior besloot om het echtpaar in spé te hulp te schieten: Ze plaatste een post op haar Facebookpagina met de volgende tekst:
"De bruid heeft haar beide ouders verloren in de afgelopen twee jaar. Haar vader is een maand geleden overleden, en nu is er niemand bij de bruiloft behalve een paar familieleden. Je hoeft geen cadeau te brengen, je hoeft geen geld te betalen. Kom gewoon naar de feestzaal, doe een goede daad en maak de bruid en bruidegom blij! "
Ze had nooit verwacht dat er maar liefst tweeduizend mensen kwamen opdagen. De hele avond en nacht bleven de mensen binnenstromen, en samen maakten ze er een fantastisch feest van!
620877701001599640360no
De bruid en bruidegom huilden tranen van geluk toen zoveel mensen hen kwamen feliciteren en samen met hen kwamen feesten. Van tien naar tweeduizend bruiloftsgasten in één avond!
[caption id="attachment_116578" align="aligncenter" width="640"]620877401001397640360no Lior wordt rondgedragen door de feestende menigte[/caption]
Sommige gasten hadden geen idee hoe het bruidspaar heette, maar dat mocht de pret niet drukken. Overigens werd er door vrienden én vreemden geld geschonken aan Lior en Annette, waardoor het enorme aantal feestgangers hen geen extra geld kostte.
Uiteindelijk veranderde deze feest-nachtmerrie dus in een mooie droom! Wat één Facebookbericht al niet kan bereiken. Zo'n knalfuif is vast het begin van een lang en gelukkig huwelijk.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten