Wilders verklaart politiekcorrecte Merkel de oorlog

Geen categoriefeb 25 2016, 11:00
Geert Wilders heeft op Twitter het offensief geopend tegen iedereen die niet hard tegen de islamisering strijdt.
Natuurlijk richt hij zich eerst en vooral op onze eigen premier Mark Rutte, maar ook Angela Merkel -- de Duitse bondskanselier -- moet het ontgelden.
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/702562671611285504
Wilders stelt dus dat Rutte tegen Merkel zegt dat we minder, minder, minder moslimmigranten willen hebben, waarop Merkel volgens hem antwoordt met een kort: "Dat pik ik niet."
Kort door de bocht, maar wél waar. Merkel is op economisch gebied vrij rechts, maar als het over immigratie gaat is ze ongelooflijk politiekcorrect. Ze deelt de linkse multiculturele droom overduidelijk en doet er alles aan om die te doen uitkomen, ook al beschouwen gewone Duitsers en Nederlanders die droom als een ware nachtmerrie.
Wilders heeft daar duidelijk genoeg van en is daarom een internationale campagne begonnen:
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/702565189711962119
Zoals gebruikelijk stelt hij het nogal hard, maar Wilders heeft wel degelijk gelijk. De islamisering gaat veel te ver. Dat geldt niet alleen voor Nederland, maar ook -- en misschien zelfs helemaal -- voor Duitsland.
En ja, als Nederlanders moet dat ons zorgen baren. Duitsland is namelijk veruit het machtigste land in Europa. Wat daar gebeurt heeft een enorme impact op de rest van Europa, en al helemaal op ons land. Als dat land overlopen wordt door immigranten die de westerse manier van leven verafschuwen heeft dat uiteindelijk ook een enorme impact op ons en op onze manier van leven.
De politieke elite zal Wilders ongetwijfeld weer beschuldigen van racisme en discriminatie, maar hij heeft gelijk en zijn campagne om Merkels politiekcorrecte, multiculturele wensdenkerij aan de kaak te stellen is ronduit noodzakelijk.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten