Toen een vrouw met Down moest spreken kreeg ze opeens een paniekaanval. Toen bewees haar vriend dat hij echt van haar hield

Geen categoriefeb 25 2016, 10:00
Twee mensen met het syndroom van Down. Eén moet een toespraak geven, de ander is er om zijn vriendin een hart onder de riem te steken.
Het is een schitterend begin van een verhaal, en het verhaal loopt zo mogelijk nog mooier af. Toen de 28-jarige Suzy Cloutier zou spreken bij een evenement van een stichting die zich inzet voor mensen met een verstandelijke handicap kreeg ze opeens plankenkoorts. Niet zo gek natuurlijk: ze is het absoluut niet gewend om speeches te geven en de zaal stond vol.
Gelukkig voor Suzy was haar goede vriend Chandler Hawks er ook. En hij bewees voor alle aanwezigen dat hij weliswaar Down heeft, maar dat hij toch echt de best mogelijke vriend in.
Toen hij zag dat Suzy in elkaar stortte twijfelde de oprechte Chandler namelijk geen moment. Hij liep meteen naar het podium, klom erop, rende naar Suzy toe en gaf haar een geweldige knuffel. Ondertussen sprak hij haar moed in.
Suzy's reactie spreekt boekdelen: "Oké, ik kan het nu doen!"
Nu zijn werk erop zat liep Chandler terug naar het publiek, waar hij vervolgens op en neer sprong omdat hij zo blij was en zo trots op zijn vriendin.
Dat, dames en heren, is nou échte vriendschap.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten