Ja hoor, daar komt het deugjournaal! Akwasi lanceert 'Omroep ZWART'

Ja hoor, daar komt het deugjournaal! Akwasi lanceert 'Omroep ZWART'

Screenshot van Akwasi op Instagram: Wakker? over start Omroep Zwart

De enige informatie over de omroep, waar 'iedereen wordt gehoord en gezien', is dat zij worden gesteund door de merken Top Notch, Noah’s Ark, PATTA, Daily paper, Filling Pieces, Smib, Melkweg, Paradiso en Tony’s Chocolonely. Naast dus het feit dat de oprichter iemand is die anderen aan probeerde te zetten tot geweld tegen Zwarte Pieten en ze zelfs wilde (laten) vermoorden! Maar hij zei 'sorry' en dan vindt het OM het allemaal dikke prima.

Nou, dat gaat leuk worden dus. Zo'n heetgebakerde (c)rapper met geweldfantasieën die samen met z'n vriendjes objectief en neutraal een omroep gaan opbouwen waar 'iedereen wordt gehoord en gezien'. Geloof je het zelf?

En weet je wat? Ik vind het goed dat ze het doen. Laat ze die debiele denkbeelden maar breed uitmeten. Dan ziet iedereen met wat voor een gekte we te maken hebben in dit land en in de rest van de westerse wereld. Maar die merken krijgen in ieder geval geen geld (meer) van mij. ;)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties