Thierry Baudet (FVD) ontkent fondsenwerving in Amerikaanse ambassade: 'flauwekul en complotverhaal'

Thierry Baudet (FVD) ontkent fondsenwerving in Amerikaanse ambassade: 'flauwekul en complotverhaal'

Thierry Baudet is leider van Forum voor Democratie (FVD).

Baudet lijkt helemaal niets goed te kunnen doen, volgens zijn politieke tegenstanders althans. Wanneer hij het een keer eens is met Rusland, dan is hij een schoothondje van Poetin. En als hij een keer een goed woord over heeft voor Trump of Assad, dan is hij 'extreemrechts' of 'populistisch', en zo is er altijd wel wat. Dit keer gaat het dus om Amerikaans ambassadeur Pete Hoekstra, die daar een praatje hield.

Hartstikke gevaarlijk dat je zomaar iemand met een mogelijk andere invalshoek aan het woord laat! Ideeën zijn kennelijk nog besmettelijker dan corona wat dat betreft.

Niemand sprak van een fundraising event. De Amerikanen noemden het een 'townhall-meeting' en zowel het CDA als 50Plus waren eerder te gast geweest op de ambassade. Er is dus helemaal niets aan de hand, maar GroenLinks en D66 grijpen de kans mooi aan om de verdachtmakingen verder te verspreiden. De eerste lage klap van de verkiezingscampagne is uitgedeeld. Man man man, wat triest.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer