Ja hoor! Huichelaarspartij VVD is ook helemaal pro-bouwvakkers: "Keiharde werkers!"

Geen categorieokt 30 2019, 8:00
Ondanks dat het gelanterfant van de VVD er voor heeft gezorgd dat de Nederlandse bouwsector bijkans failliet aan het gaan is, is de liberale regeringspartij helemaal op de hand van de stakende bouwvakkers in Den Haag. Althans, dat zeggen ze - stelletje hypocrieten.
https://twitter.com/VVD/status/1189421926130651137
De VVD is de grootste vijand van werkend Nederland geworden. Leraren worden afgeknepen, boeren worden uitgebuit en nu wordt ook de Nederlandse bouwsector naar de gallemiezen geholpen. Dat allemaal omdat Mark Rutte en zijn kameraadjes nu eenmaal graag aan de leiband lopen van de EU en Europese verdragen. Met alle gevolgen van dien: de bouwsector mag vanwege stikstofgeneuzel nu al weken niets meer doen. De eerste faillisementen dienen zich inmiddels aan.
Maar wat verkondigt de geflopte staatssecretaris Mark Harbers, die nu weer lekker aan het rondhangen in de Tweede Kamer is, vandaag? Dat de VVD niets dan respect heeft voor de bouwvakkers, die allemaal "keiharde werkers" zijn. Ze leggen heus het werk niet zomaar neer, vertelt de politicus.
Nee, duh, dat doen ze inderdaad niet zomaar. Dat doen ze om te protesteren tegen het beleid van jouw partij, Mark. Tegen jouw kabinet dat geen maatregelen neemt en de bouw gewoon op z'n gat laat liggen. Vanwege de heilige graal van het stikstofbeleid. Keuzes durven jullie niet te maken, maar wel de hele boel lekker afschuiven op anderen. Bah!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten