kauthar gl

Ja ja... GroenLinks-moslima heeft "nooit iets gemerkt" van enge clubs gelieerd aan Femyso

Geen categoriedec 01 2020, 21:00
Kandidaat-Kamerlid voor GroenLinks Kauthar Bouchallikht heeft nooit iets gemerkt van enge clubs waar haar vorige organisatie Femyso aan gelieerd is. Margriet van der Linden gelooft haar op haar woord en vraagt in haar programma Dit is M. vooral niet te ver door.
Kijk toch eens, wat een zaligheid:
https://twitter.com/dit_is_M/status/1333837345620160512
Voor wie echt geïnteresseerd is in hoe blind die Bouchallikht dan wel moet zijn geweest, kijk hier eens even naar. Het kan gewoonweg niet dat ze daar niets van heeft gemerkt. Dat blijkt ook wel uit deze tweet:
https://twitter.com/DreigingNL/status/1333839483238821888
Er is inmiddels zóveel over haar achtergrond en die van Femyso bekend dat het haast wel te voorspellen is wat er de komende jaren uit haar mond zal gaan komen. Natuurlijk zal ze wat gaan preken over klimaatverandering en een beetje GroenLinksig doen, maar binnen de kortste keren zal ze waarschijnlijk de weg vrijmaken voor een radicale vorm van de islam. Niet door direct voor sharia te pleiten of dat soort fratsen, maar via termen als 'gelijkwaardigheid', 'islamofobie' en mensenrechten.
En om de verdenking nog wat meer kracht bij te zetten, kijk dit. Ze is in ieder geval al haar verleden aan het schoonpoetsen. Zomaar zonder reden natuurlijk:
https://twitter.com/Prof_DAH_Vintik/status/1333845676703313924
GroenLinks heeft echt wel een probleem binnengehaald. Het wordt interessant om te zien hoe lang links Nederland dit zal gaan blijven verdedigen of ontkennen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten