Ja ja... GroenLinks-moslima heeft "nooit iets gemerkt" van enge clubs gelieerd aan Femyso

Ja ja... GroenLinks-moslima heeft "nooit iets gemerkt" van enge clubs gelieerd aan Femyso

Kauthar Bouchallikht. Bron: persfoto GroenLinks.

Kandidaat-Kamerlid voor GroenLinks Kauthar Bouchallikht heeft nooit iets gemerkt van enge clubs waar haar vorige organisatie Femyso aan gelieerd is. Margriet van der Linden gelooft haar op haar woord en vraagt in haar programma Dit is M. vooral niet te ver door.

Kijk toch eens, wat een zaligheid:

Voor wie echt geïnteresseerd is in hoe blind die Bouchallikht dan wel moet zijn geweest, kijk hier eens even naar. Het kan gewoonweg niet dat ze daar niets van heeft gemerkt. Dat blijkt ook wel uit deze tweet:

Er is inmiddels zóveel over haar achtergrond en die van Femyso bekend dat het haast wel te voorspellen is wat er de komende jaren uit haar mond zal gaan komen. Natuurlijk zal ze wat gaan preken over klimaatverandering en een beetje GroenLinksig doen, maar binnen de kortste keren zal ze waarschijnlijk de weg vrijmaken voor een radicale vorm van de islam. Niet door direct voor sharia te pleiten of dat soort fratsen, maar via termen als 'gelijkwaardigheid', 'islamofobie' en mensenrechten.

En om de verdenking nog wat meer kracht bij te zetten, kijk dit. Ze is in ieder geval al haar verleden aan het schoonpoetsen. Zomaar zonder reden natuurlijk:

GroenLinks heeft echt wel een probleem binnengehaald. Het wordt interessant om te zien hoe lang links Nederland dit zal gaan blijven verdedigen of ontkennen.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties