Jalta: moslims dwingen Joden om 'etnisch onder te duiken'

Geen categorieokt 13 2014, 8:00
Jodenhaat is springlevend in Nederland.
Zo, is dat even pijnlijk om te moeten zien. Volgens de nieuwe rechtse publicatie Jalta, dat een uitgebreid artikel heeft geschreven over Jodenhaat in Nederland, is er dit jaar een recordaantal meldingen van antisemitisme binnengekomen bij het CIDI. Volgens Jalta zijn er tot in de zomer (let op, enkel de zomer) in dit jaar maar liefst 105 meldingen van antisemitisme gedaan bij het CIDI, terwijl er in 2013 'slechts' 147 meldingen waren over het gehele jaar.
En dan worden nog niet eens alle incidenten gemeld volgens Jalta, bij lange na niet zelfs. De toename zal ongetwijfeld veel te maken hebben met de opmars van de islamitische terreurorganisatie ISIS in het Midden-Oosten en het feit dat Israël zichzelf eerder dit jaar heeft moeten verdedigen tegen de terreurraketten en haattunnels van Hamas. Immers, volgens het CIDI komt ongeveer tweederde van het antisemitisme bij moslims vandaan. Eenderde dus niet, want extreem-rechts en links hebben er ook een handje van, maar 60 tot 70 procent dus wél.
Ik heb het bij iedere pro-Gaza-demonstratie waar ik verslag van deed gezien. Steeds weer ging het bij dat soort demonstraties over de "zionisten" (lees: Joden) die dood moeten, over Israël dat moet worden vernietigd ("from the river to the sea, Palestine will be free"), en over Israël als voortzetting van het Derde Rijk. Wat voor mensen rondliepen bij dat soort anti-Joodse demonstraties? Heel veel moslims natuurlijk, extreem-links tuig en ISIS-fans met lange baarden en gemaskerde gezichten. De een nog openlijker antisemiet dan de ander.
Walgelijk. Voor de algemene bewustwording stel ik voor dat iederéén dit belangwekkende artikel van Jalta leest. Gedaan? Deel het artikel daarna met al uw vrienden op Twitter en Facebook. Dat zeg ik niet voor niks, want ik vind dat we de ogen niet mogen sluiten voor deze radicale stijging van antisemitisme in Nederland. Oh, en word - als u dat nog niet heeft gedaan - vandaag nog abonnee van Jalta, omdat Jalta níet politiek-correct is en de dingen gewoon benoemt zoals ze zijn. Daar heb ik ontzettend veel respect voor.
Volg Frank Verhoef op Twitter.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten