Jalta toont bij Business Class belang van bestaan aan

Geen categorieokt 12 2014, 12:01
Joshua Livestro en Annabel Nanninga onderstrepen bij Business Class nogmaals het belang van deze nieuwe publicatie.
Vanochtend was Jalta's hoofdredactionele koppel - Joshua Livestro en Annabel Nanninga - te gast in het programma Business Class op RTL7 (hier te zien, doorspoelen naar 37:06). Ze vormden daar een goed team, omdat ze elkaar goed aanvullen.
Joshua als man van de gevestigde media - hij heeft gewerkt in Brussel, bij De Telegraaf en bij de publieke omroep. En dan Annabel, die wij voornamelijk kennen van haar werk bij het rebelse online medium GeenStijl. Alleen al door dat tweetal letterlijk schouder aan schouder in beeld te zetten verkoopt Jalta zich uitstekend als het beste uit twee werelden: het onafhankelijke, laagdrempelige van internet gecombineerd met de hoge mate van professionaliteit en serieusheid zoals we die kennen van de gevestigde orde.
Maar het was niet alleen het plaatje wat zo goed wat zo geslaagd was, want het verhaal van Joshua en Annabel klopte ook gewoon. Helder zetten zij uiteen dat de kijker voor maar een kwartje per dag het neusje van de zalm op rechts, Nederlands opiniegebied voorgeschoteld krijgt. Van Frits Bolkestein tot Thierry Baudet, en van Bart Schut tot Nausicaa Marbe.
Nog 2000 abonnementen zijn er nodig, aldus Joshua, en daarna kan Jalta van start. Ze zijn dus goed op weg, en uw hulp kan ervoor zorgen dat Jalta het haalt. Dat laatste zou zeker welkom nieuws zijn.
Rest mij eigenlijk alleen nog om te onderstrepen dat het een abonnement op Jalta niet alleen bijzonder nuttig zou kunnen zijn voor jezelf als bron van educatie en verdieping, maar dat het ook voor Nederland belangrijk is als Jalta er echt komt. Zonder Jalta is het immers alleen nog maar meer van dezelfde, linkse talking points in het verzuilde en overwegend linkse medialandschap van ons prachtige land.. Dat kunnen we, en we mogen we uiteraard ook niet, accepteren. Daarvoor houden we teveel van Nederland. De linkse powers that be hebben een krachtig tegengeluid nodig, en Jalta kan daarvoor zorgen.
P.S.: als u vragen heeft over een abonnement bij Jalta, mail ons dan even op [email protected]. Wij zorgen ervoor dat uw vragen beantwoord worden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten