Eindelijk: James Bond terug op het witte doek

Geen categoriedec 04 2014, 13:00
En de titel van de nieuwe Bond-film is...
Ja, Daniel Craig is weer James Bond en Sam Mendes is weer de regisseur. En nee, dat is niet het belangrijkste nieuws. Het team achter de nieuwe Bond-film heeft een prima teaser-filmpje op Twitter gezet. In het filmpje, dat door de muziek meteen al gevoelens van nostalgie oproept (ein-de-lijk is Bond er weer!), wordt de titel van het nieuwe project onthuld:
Spectre dus. Kort en bondig. Lijkt me een prima naam voor de 24e Bond-film die volgend jaar november in de bioscoop verschijnt. Er is trouwens nog veel meer nieuws: de film wordt opgenomen in een filmstudio in Londen en in steden als Mexico City, Rome, Tangier, Erfoud, Sölden, Obertilliach en Altaussee. Ook de nieuwe Bond speelt zich dus over de hele wereld af. Dat belooft nog wat.
Interessant is het lijstje acteurs dat in de nieuwe Bond-film gaat spelen: Ben Whishaw als Q, Ralph Fiennes als M, David Bautista als Mr Hinx en de knappe (maar niet allerknapste) Bond girls Monica Bellucci (Lucia Sciarra) en Léa Seydoux (Madeleine Swann). Om er twee andere namen uit te pikken van acteurs die ik zelf het meest interessant vind: Andrew Scott en Christoph Waltz. Scott speelt de bad guy Denbigh en Waltz speelt de rol van Oberhauser.
Voor de liefhebbers die zich alvast een beetje willen voorbereiden op de nieuwe film: Scott had een briljante rol als Sherlocks tegenhanger Moriarty in de BBC-serie Sherlock. Die serie moet iedereen gezien hebben. En Waltz? Waltz kennen we van zijn rollen in de twee laatste Tarantino-films: Inglourious Basterds en Django Unchained. Deze twee heren zijn zo ontzettend goed dat ik nu al durf te zeggen: het wordt smullen volgend jaar.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten