Jammer voor huilend links: Nederland MINST anti-moslim land van Europa

Geen categoriefeb 01 2019, 11:00
Dat is goed nieuws.
Van links horen we al jaren dat wij Nederlanders heel erg racistisch en bevooroordeeld zijn. Nou, dat blijkt nogal mee te vallen (gelukkig maar, trouwens, want als Nederlanders werkelijk zo erg waren als links ons wil doen geloven, dan zou ik me ervoor schamen een Nederlands paspoort te hebben):
https://twitter.com/PewReligion/status/1090589951761223682
88% van de Nederlanders zou er geen enkel probleem mee hebben om een islamitisch familielid te hebben. Natuurlijk is dat nogal 'duh! Natuurlijk maakt dat niet uit!', maar als je links gelooft had je verwacht dat dit percentage eerder ergens rond de tien procent zou liggen. Niet dus: 9 op de 10 Nederlanders zijn niet eens bijna racistisch of bevooroordeeld.
Natuurlijk is 12% nog altijd te veel. Het is gewoon zielig dat er mensen zijn die zeggen geen moslim(a) in de familie te willen accepteren -- puur en alleen vanwege de religie. Ik kan eigenlijk alleen maar medelijden met dat soort volk hebben.
Maar goed, als je naar de cijfers kijkt (88% ziet geen probleem en we zijn onder de minst bevooroordeelde volkeren van Europa) is deze peiling eigenlijk eerst en vooral goed nieuws.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten