Jan Roos gaat los om Michael Panhuis: "De samenleving als proeftuin voor lustroofdieren"

Geen categorieokt 10 2017, 14:00
De hoofdverdachte in de zaak omtrent de verdwijning van Anne Faber was een roofdier. Toch mocht hij na een paar jaar alweer vrijkomen. Onbegrijpelijk vindt Jan Roos terecht.
In zijn nieuwste vlog gaat Jan Roos geheel terecht keihard los op Michael Panhuis en het idiote strafrechtelijke systeem in Nederland dat deze psychopaat in staat stelde om na slechts een paar jaar cel alweer vrij te komen. Hij werd veroordeeld wegens de verkrachting van twee minderjarige meisjes (zowel vaginaal als anaal). De rechter besloot dat hij 16 jaar naar de gevangenis moest. Maar het knettergekke Openbaar Ministerie vond dat veel te lang en ging in hoger beroep om een lagere straf te krijgen.
Dat lukte. De straf werd verlaagd. Het gevolg? Panhuis bevond zich nu in de detentiefasering, wat inhoudt dat hij hoegenaamd kon wennen aan zijn vrijlating. Dit na slechts een paar jaar vast te hebben gezeten.
Nu wordt dit monster dus verdacht van betrokkenheid bij de vermissing van Anne Faber.
Het is dan ook volkomen terecht dat Jan Roos in zijn nieuwste vlog helemaal losgaat op Panhuis, Justitie én de Nederlandse politiek in het algemeen. Zoals hij op zijn eigen website schrijft:

Waarschijnlijk heeft Michael Panhuis iets te maken met de verdwijning van Anne Faber, maar wat deed die brute verkrachter van twee minderjarige meisjes in de samenleving? Meneer was aan het resocialiseren. Ondanks zijn straf van elf jaar, die hij in 2012 kreeg, liep hij na vijf jaar alweer rond.

Onacceptabel, natuurlijk. Kijk de vlog:
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten