maxresdefault

Je bent succesvoller dan je denkt: Mensen geven een cijfer aan zichzelf. Maar dan geven ook hun geliefden een cijfer

Geen categorieokt 09 2015, 14:23
Mensen waarderen zichzelf vaak veel minder dan anderen hen waarderen.
Iedereen is weleens onzeker of heeft het gevoel dat hij of zij niet het maximale uit het leven haalt. Zo ook de mensen in deze video. Hun wordt gevraagd om een cijfer te geven aan hun eigen succes.
Schermafbeelding 2015-10-09 om 13.32.36
Veel komen op een vrij laag cijfer uit: Ze hebben niet de ideale baan, zijn blijven zitten of voelen zich niet gewaardeerd door de mensen om zich heen. Maar dan geven ook hun familie, vrienden en geliefden een cijfer. Waar mensen zichzelf vaak een laag cijfer geven, krijgen ze van de mensen die er écht toe doen een dikke tien.
Schermafbeelding 2015-10-09 om 13.34.50
Een goede les voor iedereen: Werkelijk succes wordt niet bepaald door wat je verdient, of wat voor werk je doet, maar door de mensen die je liefhebt. Je moet je eigenwaarde dan ook niet afmeten aan wat jaloerse of gemene mensen zeggen, maar je richten op die mensen die echt het beste met je voor hebben.
En als het even niet mee zit, ga dan niet bij de pakken neerzitten, maar praat erover. Met je vrienden, familie of partner. Samen kun je de grootste obstakels overwinnen!
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/10/moresuccesfulthanyourealize.mp4"][/video]
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten