Je raadt nooit wat de nieuwste verkiezingsrage is...

Geen categoriemrt 18 2015, 13:00
Ik word er misselijk van.
Heeft u al van de #stemkus gehoord? Nee? Tot voor kort ik ook niet. Helaas heb ik Twitter de hele dag openstaan en zie ik dus de meest gestoorde berichten voorbijkomen.
Heeft iemand een teiltje voor me? Wat is dit voor onzin? Hoe. Verzinnen. Ze. Het? Een #stemkus? Serieus? Je maakt een foto van jezelf en je partner bij een stembureau terwijl je elkaar helemaal aflebbert, gooit dat vervolgens op Twitter, en hoopt dat andere mensen dan ook gaan stemmen?
Triester dan dit wordt het niet.
Heel gek, maar is het misschien een idee dat je potentiële kiezers gewoon uitlegt waar het deze verkiezingen omgaat, waar je als partij voor staan, en ze vervolgens vertelt dat ze moeten stemmen als ze daadwerkelijk het één en ander willen veranderen in ons land? Of is dat veel te intellectueel voor de moderne kiezer?
Ik word er een beetje wanhopig van. Het is niet slechts misselijkmakend, maar het doet je zelfs vrezen voor de staat van de Nederlandse cultuur en onze betrokkenheid bij de politiek. Verkiezingen zijn serious business, niet goedkoop volksvermaak. Laten we ze in vredesnaam dan ook zo behandelen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten