Jean-Claude Juncker komt volgende week de wijnkelder van het Witte Huis opzuipen

Jean-Claude Juncker komt volgende week de wijnkelder van het Witte Huis opzuipen

Juncker wil dolgraag met president Trump in gesprek en heeft volgende week een afspraak met de man staan. Aldus The Post Online.

25 Juli is de deadline voor de staf van het Witte Huis om de drank te verstoppen en de taps af te sluiten want dan staat Jean-Claude Juncker voor de deur!

Naast onderwerpen als whisky, sherry, wodka en jägerbombs zal er ook worden gesproken over veiligheidsbeleid, terrorismebestrijding, energie en economische groei. In gewone mensen taal betekent dit dat Juncker wil lullen over migranten, Rusland, de handelsoorlog en of de NAVO-landen wat minder zouden kunnen betalen.

Juncker werd na z'n achtste borreltje hondsberoerd toen Trump aan kwam zetten met heffingen op staal en aluminium, maar had een negende nodig toen hij hoorde dat dit pas de eerste ronde van de tariefstijgingen zou zijn. Er is geen persoon meer in de wieg gelegd voor de toekomst van de relatie tussen de EU en de VS dan Jean-Claude Juncker, moet men hebben gedacht toen ze de datum prikten.

Het zou ook goed mogelijk zijn dat Juncker op eigen houtje deze afspraak heeft gepland omdat Trump misschien in het geheim tariefstijgingen zou willen doorvoeren op alcoholhoudende producten. Allemaal heel aannemelijk maar ja, je weet het niet hè?

Als diverse alcoholische producten na volgende week ineens fors in prijs zijn gestegen weet je in ieder geval dat Juncker een te grote mond tegenover Trump had!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties