Jennifer Lopez stuurt Leonardo DiCaprio een spannend appje. Wat er dan gebeurt kon niemand bevroeden

Geen categorieapr 02 2016, 18:00
Jennifer Lopez is goede vrienden met Leonardo DiCaprio. Als ze lekker wil feesten wie ze dus moet appen.
DiCaprio staat bekend als een ontzettend party animal die altijd in is voor een feestje. Of twee. Dat onderstreepte hij onlangs toen hij positief reageerde op een appje van Jennifer Lopez. Alleen was het bericht niet geschreven door JLO zelf, maar door een komiek die haar telefoon in handen had gekregen.
Grappige man James Corden mocht samen met JLO wat autorijden. De twee hadden het bijzonder gezellig met elkaar. Zo zongen ze oude hits, maakten ze de ene na de andere grap, vroeg James JLO vragen over bepaalde controverses (zoals de roddel dat ze haar kont verzekerd zou hebben), én pakte James JLO's telefoon af.
"Mag ik iemand een berichtje sturen," vroeg James aan JLO.
"Ja hoor," antwoordde ze een beetje aarzelend.
James keek bij de contacten en zag dat er nogal wat bekende namen in stonden. "Ik heb nog nooit zo'n gave telefoon gezien!" riep hij dan ook uit. Enkele namen van sterren met wie JLO regelmatig contact heeft zijn namelijk: Dwayne “The Rock” Johnson, Chris Brown, Demi Lovato en Bradley Cooper.
Dat zijn grote namen, maar er stond een nóg grotere naam bij: Leonardo DiCaprio, de man die eerder dit jaar eindelijk zijn eerste Oscar won.
En dus stuurde James hem een berichtje, uit naam van JLO natuurlijk:

"Hey baby, I’m kind of feeling like I need to cut loose. Any suggestions? Let me know, J.Lo (you know from The Block)."

Screen Shot 2016-04-02 at 13.09.05
Dat betekent: "Hey baby, ik wil vanavond lekker ontspannen. Heb je wat ideeën? Laat het me weten, J.Lo (je weet wel: uit de achterbuurt)."
Hilarisch natuurlijk, maar ongelooflijk genoeg dacht DiCaprio dat het berichtje echt van haar afkomstig was. En zoals we gewend zijn van de party animal had hij wel zin in een feestje:

"You mean tonight, boo boo? Club wise?"

Wat neerkomt op: "Bedoel je nu meteen, schatje? Naar een nachtclub?"
Jennifer kon het bijna niet geloven. Ze las het antwoord en riep: "Hij denkt dat ik het echt ben!"
Daarna liet ze weten dat ze helegaar geen zin had in een intense nacht; ze ging na de opnames naar huis om lekker samen met haar kinderen te koken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten